Uređen društveni dom u naselju Goričko

Objavljeno, 14.5.2021. Novosti

Uređen društveni dom u naselju Goričko

Nakon godinu i pol dana završila je obnova društvenog doma u naselju Goričko. Ovogodišnje radove na obnovi izvodio je Obrt za fasadne radove i niskogradnju „DANI“ iz Kunovca, a ukupna vrijednost radova iznosila je 36.906,00 kn. Izvedeni su pripremni, armirano – betonski i zidarski radovi, radovi na unutarnjoj i vanjskoj stolariji, te gipskartonski, soboslikarski, keramičarski, izolaterski i elektroinstalaterski radovi.

Stručni nadzor nad izvođenjem radova obavljao je Ured ovlaštenog inženjera građevinarstva Igor Kolar iz Koprivnice, a trošak stručnog nadzora iznosio je 4.375,00 kn s PDV-om.

Također, zamijenjene su drvene ploče na svim stolovima ukupne vrijednosti 16.594,20 kn s PDV-om, a iste su nabavljene od tvrtke „T.C. Požgaj-Drvo u graditeljstvu d.o.o.“ iz Velikog Bukovca.

Kupljena je peć na pelete od poduzeća „Hvaljen Budi d.o.o.“ iz Buzina ukupne vrijednosti 3.975,00 kn s PDV-o, te metalne police za suđe od poduzeća „Bravarija Piljek d.o.o.“ iz Svetog Križa Začretje, ukupne vrijednosti 4.805,10 kn s PDV-om.

Opremljena je kuhinja sa kuhinjskim elementima, sudoperom, električnom peći i hladnjakom ukupne vrijednosti 7.080,00 kn s PDV-om. Ista je nabavljena od poduzeća „Pokućstvo d.o.o.“ iz Koprivnice.

Na slikama možemo usporediti kako je to izgledalo prije godinu i pol dana, a kako to izgleda danas.