Počeli su radovi na izgradnji nogostupa na dijelu ulice Braće Radić u Koprivničkom Ivancu – DIONICA 1

Objavljeno, 3.1.2023. Novosti

Počeli su radovi na izgradnji nogostupa na dijelu ulice Braće Radić u Koprivničkom Ivancu – DIONICA 1

Poštovani mještani,

ovim Vas putem obavještavamo da su ovih dana započeli radovi na izgradnji nogostupa na dijelu ulice Braće Radić u Koprivničkom Ivancu – DIONICA 1.

Izvođač radova je Zajednica ponuditelja: poduzeće “Dinamik d.o.o.” iz Novog Virja, te poduzeće “Bajer građenje d.o.o.” iz Kalinovca, a ukupna vrijednost radova iznosi 174.428,50 eura s PDV-om. Stručni i obračunski nadzor nad izvođenjem radova obavljati će Ured ovlaštenog inženjera građevinarstva Igor Kolar iz Koprivnice, a ukupna vrijednost usluga nadzora iznosi 2.800,00 eura s PDV-om.

Prva dionica obuhvaća izgradnju staze na dijelu od spoja sa ulicom Matije Gupca (od dječjeg igrališta) pa sve do malog rondela u ulici Braće Radić (do kućnog broja 21). Staza će se graditi sa lijeve strane, ako gledamo iz ulice Matije Gupca prema ulici Braće Radić. Uz izgradnju staze, postavlja se i oborinska kanalizacija po cijeloj dužini. Oborinska će se kanalizacija postavljati ispod predmetne staze.

Mole se svi mještani naše općine, a posebno stanovnici ulice Braće Radić u Koprivničkom Ivancu, da imaju strpljenja dok se radovi ne završe, a sve u cilju ljepšeg, boljeg i nadasve sigurnijeg izgleda naše općine.

Također molimo sve mještane koji imaju u skoroj budućnosti u planu spajanje svojih objekata na vodovodnu, kanalizacijsku ili plinsku mrežu da se obavezno čim prije jave u prostorije Općine Koprivnički Ivanec, kako bi se izvođenje radova na istome dogovorilo prije postavljanja rubnjaka na stazi ili asfaltiranja staze.

Za sva dodatna pitanja slobodno se obratite u prostorije Jedinstvenog upravnog odjela Općine Koprivnički Ivanec.