Opremanje dječjih igrališta

Objavljeno, 25.5.2021. Novosti

Opremanje dječjih igrališta

Jučer su preuzeti završeni radovi na opremanju dječjih igrališta na području Općine Koprivnički Ivanec. Na dječjem igralištu u naselju Koprivnički Ivanec postavljena je velika kula sa dva tobogana, te jedna ljuljačka sa košarom, a na dječjim igralištima u naseljima Goričko i Botinovec postavljene su ljuljačke sa košarom. Izvođač radova bila je tvrtka „VIAS d.o.o.“ iz Koprivnice, a ukupna vrijednost izvedenih radova iznosila je 77.375,00 kn s PDV-om. Nadzor je obavljao „UOIG Igor Kolar“ iz Koprivnice, a ukupni trošak nadzora iznosio je 6.250,00 kn s PDV-om.

Još ranije su na dječjim igralištima u naseljima Koprivnički Ivanec, Botinovec, Goričko i Pustakovec postavljene nove klackalice ukupne vrijednosti 15.400,00 kn s PDV-om, a na dječjim igralištima u naseljima Koprivnički Ivanec, Goričko i Botinovec kupljeni su i postavljeni novi koševi za smeće, ukupne vrijednosti 4.050,00 kn s PDV-om. I klackalice i koševi za smeće nabavljeni su od tvrtke „Kova d.o.o.“ iz Velike Gorice. Postavljanje koševa za smeće odradio je Zidarski obrt „Vrabelj“ iz Koprivničkog Ivanca za cijenu od 3.187,50 kn s PDV-om, dok je radove na postavljanju klackalica odradila tvrtka „Betaprom d.o.o.“ iz Koprivnice za cijenu od 9.800,00 kn s PDV-om.

Također, za sva dječja igrališta na području naše općine nabavljeni su stolovi za piknik, a koji će ovih dana biti i postavljeni. Isti su nabavljeni od poduzeća „Gradeko d.o.o.“ iz Zagreba, a ukupna vrijednost stolova iznosila je 14.815,00 kn s PDV-om.