Obilježen Dan općine Koprivnički Ivanec 23.06.2016. godine

Objavljeno, 28.6.2016. Novosti

Obilježen Dan općine Koprivnički Ivanec 23.06.2016. godine

Svečanom sjednicom Općinskog vijeća Općine Koprivnički Ivanec održanom u četvrtak proslavljen je Dan općine Koprivnički Ivanec. Proslavu su uveličali brojni uglednici, među kojima su bili i saborski zastupnik i križevački gradonačelnik Branko Hrg, zamjenik župana Ivan Pal, koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić, direktor tvrtke RCGO Piškornica Mladen Jozinović, te niz načelnika i predstavnika općina s područja cijele Koprivničko – križevačke županije.

Nakon svečanosti, održan je kulturno – umjetnički program, a nakon programa uslijedila je večera. U kasnim poslijepodnevnim satima načelnik općine zapalio je, tradicionalno, krijes. Navečer se mnoštvo okupilo u Društvenom domu na koncertu grupe “Tragovi”, a zabava je potrajala dugo u noć. Tokom cijelog poslijepodneva, za sve okupljene, članovi udruge branitelja Općine Koprivnički Ivanec marljivo su pripremali i dijelili ribe svima okupljenima.

Sljedeći dan, 24.06.2016., počeo je budnicom u pet sati ujutro. U 10:30 sati svečano su položeni vijenci na groblju, a u 11 sati je održana misa. Navečer se ponovno održala zabava u Društvenom domu u kojem je svirala grupa “Mjesečina”.