Obavijest knjižnice i čitaonice Fran Galović Koprivnica korisnicima bibliobusa

Objavljeno, 6.3.2024. Novosti

Bibliobus više od mjesec dana ne obilazi teren radi nedostatka vozača. Intenzivno radimo na tome da nađemo zamjenu i ispričavamo se radi poremećaja u kontinuitetu pružanja usluge pokretne knjižnice.

U ovoj u izvanrednoj situaciji, za koju u ovom trenutku ne znamo točno koliko će potrajati, i dalje korisnicima bibliobusa želimo omogućiti pristup knjižničnoj usluzi. Zbog toga vas ovim putem obavještavamo da tijekom razdoblja u kojemu bibliobus neće obilaziti teren s članskom iskaznicom bibliobusa besplatno možete posuđivati knjige i koristiti druge usluge Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica na svim odjelima uz pridržavanje važećeg Pravilnika o pružanju usluga i korištenju građe i opreme.

Tijekom navedenog razdoblja intenzivno će se raditi na nadogradnji na podvozju novoga vozila, dizajnu vizualnog identiteta, opremanju vozila i svim pripremama potrebnim za uspostavljanje poslovanja i što skoriji početak obilaska terena s novim vozilom.
Knjižnica i čitaonica „Fran Galović“ Koprivnica omogućuje i besplatno online učlanjenje novih korisnika. Za online učlanjenje potrebno je odabrati prijavnicu za Bibliobus i odgovarajuću dob (do ili iznad 16 godina starosti), te je poslati nakon što popunite sve potrebne podatke. Upute su dostupne na: https://www.knjiznica-koprivnica.hr/vodic/clanstvo/

 

obavijest korisnicima bibliobusa veljača 2024