KREATIVNA RADIONICA KTK

Objavljeno, 9.2.2011. Novosti

U prošlom polugodištu tekuće školske godine, učitelji i učenici OŠ „Braća Radić“, PŠ Kunovec kroz nekoliko su akcija pokazivali svoj poduzetnički duh.

Tako su i tijekom zimskog odmora učenika, 8. siječnja, u subotu, u suradnji sa KTK „Vector“ iz Koprivničkog Ivanca organizirali i provodili kreativnu radionicu na kojoj su se pripremali za već pomalo tradicionalnu valentinovsku priredbu koja će se održati 14. veljače 2011. godine.

Učenici su, praćeni stručnim nadzorom učitelja tehničke kulture, Marija Oštrkape i predsjednika KTK „Vector“, g. Marija Švegovića izrađivali srca od šperploče koja će se kasnije podvrgnuti finalnoj obradi lakiranjem.

Ukrasna srca učenici će izlagati na prodajnoj izložbi, a sredstva od nadaju se uspješne prodaje iskoristiti za realizaciju terenske nastave te dijelom donirati Udruzi osoba s invaliditetom grada Koprivnice „Bolje sutra“.

I za drugo polugodište planiraju se kreativne radionice i prodajne izložbe koje su uz trud učitelja i učenika do sada pokazale i dobru motivaciju i korisne rezultate osobito za učenike.