Info točka

Objavljeno, 13.4.2015. Novosti

Info točka

10. 04. 2015. projekt Ja sam promjena-VOLONTIRAM! je provedena aktivnost INFO TOČKA. U prostorijama Pučkog otvorenog učilišta Koprivnica u zgradi Domoljub. Na taj je način upriličen Dan koprivničko- križevačke županije. U aktivnosti su sudjelovali učenici viših razreda OŠ Koprivnički Ivanec i članovi Udruge osoba s invaliditetom „Bolje sutra“ grada Koprivnice, te volonteri iste.  U zgradi Udruge osoba s invaliditetom “Bolje sutra”, grada Koprivnice u COOR “Podravsko sunce“ održala se kreativna radionica na kojoj su učenici sa članovima Udruge i volonterima oslikavali kamene oblutke raznim likovima koji su na izložbenom štandu bili izloženi te su se dijelili prisutnim uzvanicima. Istom prigodom na Info točki, učenici su sa članovima Udruge „Bolje sutra“ i volonterima dijelili  promotivne materijale projekta balone s otisnutim nazivom projekta „Ja sam promjena- VOLONTIRAM“ i sjajno osmišljene i izrađene sličice sa nazivima provedenih aktivnosti objedinjene na promotivnoj kocki.

Ova aktivnost je bila i informativnog karaktera jer su učenici imali prilike ujedno upoznati i popričati sa saborskim zastupnicima koji su upriličili svojim dolaskom svečanu skupštinu povodom Dana naše županije.

Izvoditeljica je bila Kristina Bunić Lovrek. Projekt financira Ministarstvo znanosti,obrazovanja i sporta. Partneri u projektu su Koprivničko-križevačka županija, Općina Koprivnički Ivanec i OŠ Koprivnički Ivanec.