Financiranje rušenja dotrajalih i zapuštenih stambenih i popratnih gospodarskih objekata na području Općine Koprivnički Ivanec

Objavljeno, 6.8.2021. Novosti

Financiranje rušenja dotrajalih i zapuštenih stambenih i popratnih gospodarskih objekata na području Općine Koprivnički Ivanec

 

U proteklih je dva mjeseca proveden Javni  natječaj za (su)financiranje rušenja dotrajalih i zapuštenih stambenih i popratnih gospodarskih objekata na području Općine Koprivnički Ivanec, a u sklopu kojeg su srušena četiri privatna stambena objekta zajedno sa popratnim gospodarskim objektima.

Radi se o objektima na adresama:

  • Goričko 17, Goričko,
  • Koprivnička 11E, Koprivnički Ivanec,
  • Koprivnička 91, Koprivnički Ivanec,
  • Jelačićeva 33, Kunovec.

Općina Koprivnički Ivanec je rušenje navedenih dotrajalih i zapuštenih stambenih i popratnih gospodarskih objekata financirala u cijelosti, za sva četiri objekta u sveukupnom iznosu od 51.750,00 kn s PDV-om.

Radove na rušenju objekata izvodili su “ISKOPI TOMEK, obrt za zemljane radove, građevinarstvo i usluge” iz Kunovca i “ZORKO-TRANS, obrt za prijevoz, trgovinu i usluge” iz Drnja.

Provođenje predmetnog Javnog natječaja predstavlja jedan veliki korak prema ljepšem izgledu naše općine, ali i prema povećanju cjelokupnog društvenog standarda.

Objava drugog Javnog natječaja ovakvog tipa, a na koji se mogu prijaviti sve zainteresirane pravne i fizičke osobe čiji objekti su smješteni na području Općine Koprivnički Ivanec, u planu je još jednom tijekom 2021. godine.