Financiranje rušenja dotrajalih i zapuštenih stambenih i popratnih gospodarskih objekata na području Općine Koprivnički Ivanec

Objavljeno, 18.8.2022. Novosti

Financiranje rušenja dotrajalih i zapuštenih stambenih i popratnih gospodarskih objekata na području Općine Koprivnički Ivanec

Nedavno je završena provedba Javnog natječaja za (su)financiranje rušenja dotrajalih i zapuštenih stambenih i popratnih gospodarskih objekata na području Općine Koprivnički Ivanec, a u sklopu kojeg su srušena tri privatna stambena objekta zajedno sa popratnim gospodarskim objektima.

Radi se o objektima na adresama:

  • Koprivnička 68, Koprivnički Ivanec,
  • Vinogradska 1, Koprivnički Ivanec,
  • Jelačićeva 10, Kunovec.

Općina Koprivnički Ivanec je rušenje navedenih dotrajalih i zapuštenih stambenih i popratnih gospodarskih objekata financirala u cijelosti, za sva tri objekta u sveukupnom iznosu od 58.750,00 kn s PDV-om.

Radove na rušenju objekata izvodio je “ISKOPI TOMEK, obrt za zemljane radove, građevinarstvo i usluge” iz Kunovca, a stručni nadzor nad rušenjem obavljao je “Ured ovlaštenog inženjera građevinarstva IGOR KOLAR” iz Koprivnice.

Provođenje predmetnog Javnog natječaja predstavlja jedan veliki korak prema ljepšem izgledu naše općine, ali i prema povećanju cjelokupnog društvenog standarda.

Objava drugog Javnog natječaja ovakvog tipa, a na koji se mogu prijaviti sve zainteresirane pravne i fizičke osobe čiji objekti su smješteni na području Općine Koprivnički Ivanec, bez obzira na prebivalište vlasnika nekretnine, u planu je još jednom tijekom 2022. godine.