Festival žena iz ruralnih područja Koprivničko – križevačke županije

Objavljeno, 24.8.2016. Novosti

Festival žena iz ruralnih područja Koprivničko – križevačke županije

Županijsko Povjerenstvo za ravnopravnost spolova POZIVA sve žitelje na Festival žena iz ruralnih područja, koji će se održati u subotu 10. rujna u Sportskoj dvorani OŠ Molve.

Prezentacija svestranih i kreativnih podravskih i prigorskih žena, različitosti njihovog života, kao i naše tradicije i kulturne baštine organizirana je na njihovim štandovima, koji se mogu razgledati od 17 sati.

Kandidatkinje s pratnjom, gosti te predstavnici institucija i molvarskih udruga će svečanim mimohodom proći ulicama Molvi, a program pojedinačnog predstavljanja u sportskoj dvorani počinje u 18 sati.  U zabavnom dijelu programa će nastupiti polaznici Dječjeg vrtića “Pčelica” te pjevački zbor, tamburaški sastav i folklorna sekcija KUD-a Molve

Povjerenstvo poziva posjetitelje da sudjeluju u ovom vrijednom projektu te da budu podrška kandidatkinjama, koje će pokazati sve ono što rade i čime se bave, svakodnevni život sa svim posebnostima našega kraja, kao i tradiciju i bogatstvo kulturne baštine Podravine i Prigorja.

Pozivnica 2                     Pozivnica