34. Ivanečki kresovi

Objavljeno, 29.8.2023. Novosti

34. Ivanečki kresovi

U subotu, 02. rujna 2023. godine, pod šatorom iza društvenog doma u Koprivničkom Ivancu održati će se 34. Ivanečki kresovi.

Program počinje u 17:00 sati mimohodom ulicama Koprivničkog Ivanca, a nastavlja se izložbom izvornog ivanečkog veza, te nastupima gostujućih i domaćeg folklornog društva koji bi trebali početi u 18:30 sati pod šatorom iza društvenog doma u Koprivničkom Ivancu.

Ove godine u Koprivnički Ivanec dolaze KUD Toplice Varaždinske Toplice, HKUD Slavonija Jakšić, KUD Sveti Križ Začretje, KUD Mihovil Krušlin Šenkovec, KUD Moslavina Kutina, FS Đeram – Zajednica Mađara Grubišnog Polja i KUD Rudar Glogovac.

Za svu djecu pripremljeni su besplatni napuhanci, a nakon programa slijedi zabava za sve posjetitelje uz Tamburaški sastav “Frontmeni”.

U petak, 01. rujna 2023. godine, pod šatorom iza društvenog doma u Koprivničkom Ivancu održati će se prikazivanje filma za djecu pod nazivom “PLAYMOBILE”. Film će se početi prikazivati u 20:00 sati, ulaz je besplatan, a djecu će dočekati i besplatni napuhanci od 18:00 sati.

U nedjelju, 03. rujna 2023. godine, u društvenom domu u Koprivničkom Ivancu održati će se stand-up nastup Tina Sedlara, pod nazivom “Best of Tin Sedlar”, s početkom u 20:30 sati.

Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže !