Upis djece u dječji vrtić Vrapčić za pedagošku godinu 2022. / 2023.

Objavljeno, 1.4.2022. Novosti

Poštovani roditelji/skrbnici,

zahtjevi za upis djece u Dječji vrtić Vrapčić za pedagošku godinu 2022./2023., primat će se informatiziranim sustavom za prijavu i upis djece razvijenim u sklopu projekta  „Informatizacija procesa i uspostava cjelovite elektroničke usluge upisa u odgojne i obrazovne ustanove“. Svi detalji sadržani su u Javnoj objavi upisa djece u Dječji vrtić Vrapčić za ped. god. 2022./2023.

Posebno Vas molimo da pročitate Pravilnik o upisu djece i ostvarivanju prava i obveza korisnika usluga u Dječjem vrtiću Vrapčić

Upute za roditelje koji predaju zahtjev elektroničkim putem nalaze se OVDJE.

U dogovoru s Općinama na kojima Dječji vrtić Vrapčić djeluje (Đelekovec, Koprivnički Bregi, Koprivnički Ivanec i Gola),  obavještavamo vas kako za upis u vrtić u pedagoškoj godini 2022./2023. nije potrebno priložiti Potvrdu da su roditelji, odnosno skrbnici djeteta izvršili financijske obveze prema proračunu Osnivača, već će iste Vrtić zatražiti od Općina osnivača nakon završetka upisnog roka.

Napomena: molimo Vas da podmirite eventualna dugovanja prema Općini.

Također, u dogovoru s izabranim pedijatrima s područja grada Koprivnice, obavještavamo vas da ćete Liječničku potvrdu o obavljenom sistematskom pregledu djeteta dostaviti neposredno prije polaska u vrtić, pod uvjetom da ste ostvarili pravo upisa u vrtić.

Napomena: u rubriku predviđenu za učitavanje Liječničkih potvrda o obavljenom sistematskom pregledu roditelji/skrbnici učitavaju presliku knjižice cijepljenja djeteta.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, molimo vas da nazovete broj: 048/831-492.