Sajam “Proizvodi hrvatskog sela”

Objavljeno, 19.2.2016. Novosti

Obavještavamo Vas da je PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja započela s pripremama organizacije zajedničkog nastupa izlagača s područja Koprivničko-križevačke županije koji će svoje proizvode izložiti i predstaviti na 15. po redu sajmu „Proizvodi hrvatskog sela”, koji će se održati od 11. do 13. ožujka 2016. godine na prostoru Boćarskog doma u Zagrebu.

Sajam „Proizvodi hrvatskog sela” je specijalizirana sajamska manifestacija na kojoj se izlažu, promoviraju i prodaju tradicijski proizvodi hrvatskog sela – hrana, pića, rukotvorine i suveniri.

Cilj ovog sajma je promocija i prodaja proizvoda hrvatskog sela, te opskrba potrošača s proizvodima do kojih teže dolaze te promocija kulture i tradicije hrvatskog sela.

Više informacija o sajmu „Proizvodi hrvatskog sela” možete pronaći na linku:

http://www.pora.com.hr/poticanje-poduzetnistva/sajmovi/proizvodi-hrvatskog-sela/2480-javni-poziv-za-izlaganje-na-15-po-redu-sajmu-proizvodi-hrvatskog-sela

Molimo zainteresirane za izlaganje da pošalju popunjenu prijavnicu, ugovor te kopiju rješenja o obavljanju registrirane djelatnosti do 26. veljače 2016. godine u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, Koprivnica, na fax: 048/621-957 ili e-mail:info@pora.com.hr.