Rekonstrukcija društvenog doma u naselju Goričko

Objavljeno, 2.7.2020. Novosti

Rekonstrukcija društvenog doma u naselju Goričko

Ovih je dana potpisan Ugovor o izvođenju radova na rekonstrukciji društvenog doma u naselju Goričko. Izvođač radova je tvrtka “Švenda Građenje d.o.o.” iz Koprivnice, a ukupna vrijednost radova iznosi 214.465,81 kn. Stručni nadzor će obavljati Ured ovlaštenog inženjera građevinarstva Igor Kolar, također iz Koprivnice, a vrijednost istoga je 3.499,00 kn.

Rekonstrukcija društvenog doma obuhvaća izgradnju novog sanitarnog čvora kojeg do sada u društvenom domu nije bilo, zamjenu cjelokupne stolarije, radove na elektroinstalacijama i hidrotehničkim instalacijama, popravak stropa, te limarske radove.

Projekt rekonstrukcije društvenog doma u naselju Goričko sufinanciran je od strane Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj, unutar tipa operacije 3.1.1.1. “Ulaganje u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu”, LRS LAG-a “Podravina”, u iznosu od 139.560,00 kn, dok je ostatak sredstava osiguran u Proračunu Općine.