PUHAČKI ORKESTAR U RAVNOJ GORI

Objavljeno, 25.6.2011. Novosti

PUHAČKI ORKESTAR U RAVNOJ GORI

Kao i svake godine, tako i ove, evo nas u listu Kresnice. Ne možemo se pohvaliti nekim velikim nastupima, no svakako smo prisutni u obilježavanju manifestacija udruga s područja naše Općine, pa i šire.

Prošle godine Puhački orkestar je već uobičajeno svirao budnicu povodom Dana Općine Koprivnički Ivanec u svim mjestima. U srpnju, orkestar je nastupio u Ravnoj Gori povodom 180-te obljetnice Puhačkog orkestra Ravna Gora. Bila nam je iznimna čast nastupiti na navedenoj obljetnici jer smo uz Puhački orkestar iz Daruvara pozvani i mi da uveličamo tako lijepu obljetnicu. Svečanost je počela mimohodom ulicama Ravne Gore. Nakon mimohoda  orkestri su nastupili u domu kulture Ravna Gora gdje je održan veliki koncert. Na dan Svih svetih svirali smo kao i svake godine na oba groblja – u Kunovcu i Koprivničkom Ivancu.

Povodom Božića orkestar nastupa na Svetoj misi. U svibnju, povodom dana Svetog Florijana pratili smo svečanu povorku vatrogasaca Općine Koprivnički Ivanec. Ove godine također ćemo svirati Tijelovsku procesiju i budnicu na Dan Općine koju će snimati čakovečka televizija. Također planiramo krajem srpnja ove godine gostovati u Republici Češkoj.