Program proslave Dana Općine Koprivnički Ivanec – program za 24. lipnja 2022. godine

Objavljeno, 20.6.2022. Novosti

Program proslave Dana Općine Koprivnički Ivanec – program za 24. lipnja 2022. godine

U petak, 24. lipnja 2022. godine, drugi je dan proslave Dana Općine Koprivnički Ivanec.

 

Kao i za četvrtak, i za petak smo pripremili bogati program za sve posjetitelje:

Već tradicionalno,  u 5:00 sati ujutro kreće budnica, a nakon nje, u 10:30 sati počinje mimohod koji kreće od zgrade općine, te polaganje vijenaca na mjesnom groblju u Koprivničkom Ivancu. Nakon mimohoda slijedi sveta misa u Crkvi sv. Ivana Krstitelja u Koprivničkom Ivancu, koja počinje u 11:00 sati.

Nadalje, u 14:45 sati slijedi svečano otvorenje pješačke staze sa javnom rasvjetom na potezu Koprivnički Ivanec – Goričko (Vinogradska ulica u Koprivničkom Ivancu) i svečano otvorenje modernizirane ceste na južnom dijelu Koprivničke ulice u Koprivničkom Ivancu, pa pozivamo sve mještane da prisustvuju navedenom događaju.

U 16:00 sati počinje i sve do 19:30 sati traje malonogometni turnir u „Dolu“ u Koprivničkom Ivancu – turnir djece od 6 do 11 godina, u organizaciji udruge „Škola nogometa Općine Koprivnički Ivanec“.

U večernjem dijelu, od 20:00 sati, pod šatorom iza društvenog doma u Koprivničkom Ivancu počinje zabava uz glazbeni sastav „Profeel“, a nakon njih, oko 21:00 sati slijedi koncert glazbenog sastava „Najbolji hrvatski tamburaši“.

Nakon navedenog koncerta, ponovno će sve prisutne nastaviti zabavljati glazbeni sastav „Profeel“ i zabava će trajati do ranih jutarnjih sati!