Prodaja zemljišta u Poslovnoj zoni Koprivnički Ivanec

Objavljeno, 11.1.2023. Novosti

Prodaja zemljišta u Poslovnoj zoni Koprivnički Ivanec

Ovih je dana općinski načelnik potpisao Predugovor o kupoprodaji nekretnine u Poslovnoj zoni Koprivnički Ivanec i to sa poduzećem “Smart Square d.o.o.” iz Koprivničkih Bregi. Radi se o prodaji dijela k.č.br. 2264/3, k.o. Koprivnički Ivanec, ukupne površine 5.000 𝑚², te ukupne vrijednosti 39.816,84 eura.

Poduzeće se bavi proizvodnjom metalnih konstrukcija i njihovih dijelova, uglavnom proizvodnjom čeličnih konstrukcija po narudžbi / mjeri, a što znači da su njihovi proizvodi čelične hale, ograde, stepenice, pergole i slično. Trenutno imaju tri zaposlena radnika na svim poslovima koji su potrebni za izradu proizvodnju i montažu te manipulaciju proizvoda.

Razlog kupovine zemljišta u Poslovnoj zoni Koprivnički Ivanec je širenje i rast tvrtke, te želja za povećanjem broja zaposlenih. Glavna djelatnost je upravo proizvodna djelatnost te proizvodnja čeličnih konstrukcija čije dimenzije se mogu kretati i do nekoliko desetaka metara.

U vremenskom periodu od 5 godina planiraju pripremiti osnovni radni prostor koji bi sadržavao oko 200 𝑚² uredskog i sanitarnog prostora (svlačionice, toalet, blagovaonica, uredi i sl.) te oko 600 𝑚² radnog prostora radionice/hale. Pretpostavka je da će se do 2027. godine sjedište tvrtke u potpunosti preseliti u Poduzetničku zonu Koprivnički Ivanec.