Potpisivanje Ugovora za modernizaciju javne rasvjete Općine Koprivnički Ivanec u naseljima Kunovec i Botinovec

Objavljeno, 21.4.2020. Novosti

Potpisivanje Ugovora za modernizaciju javne rasvjete Općine Koprivnički Ivanec u naseljima Kunovec i Botinovec

U petak, 17. travnja 2020. godine, potpisani su Ugovori za modernizaciju javne rasvjete Općine Koprivnički Ivanec, i to u svim ulicama naselja Kunovec i Botinovec.

Vrijednost radova na modernizaciji javne rasvjete cjelokupnog naselja Kunovec iznosi 248.535,00 kn sa PDV-om, a radove će izvoditi tvrtka “Nitre d.o.o.” iz Koprivnice. Vrijednost obavljanja poslova stručnog nadzora nad istima iznosi 8.375,00 kn sa PDV-om, a stručni će nadzor obavljati “Ured ovlaštenog inženjera elektrotehnike Kristijan Šimunija” iz Koprivnice.

Vrijednost radova na modernizaciji javne rasvjete cjelokupnog naselja Botinovec iznosi 84.690,00 kn sa PDV-om, a radove će izvoditi tvrtka “Nitre d.o.o.” iz Koprivnice. Vrijednost obavljanja poslova stručnog nadzora nad istima iznosi 3.000,00 kn sa PDV-om, a stručni će nadzor obavljati “Ured ovlaštenog inženjera elektrotehnike Kristijan Šimunija” iz Koprivnice.

Radovi na modernizaciji javne rasvjete oba naselja će početi ovih dana, te će se završiti najkasnije u roku od mjesec dana.

Oba dvije modernizacije javne rasvjete uključuju skidanje starih, dotrajalih i neefikasnih rasvjetnih tijela (koja su postavljena na svakom drugom rasvjetnom stupu), te postavljanje novih LED rasvjetnih tijela na svaki rasvjetni stup. Na taj će se način postići puno veća efikasnost javne rasvjete i uštede električne energije, ali prvenstveno i najbitnije, podići će se razina sigurnosti svih sudionika u prometu, te razina cjelokupnog standarda stanovnika naselja Kunovec i Botinovec.