Podjela dječjih darova

Objavljeno, 22.12.2016. Novosti

Podjela dječjih darova

Toplim srcima i radosnim licima dočekali smo podjelu dječjih darova u sklopu blagdanske priredbe koju su pripremili mališani iz Dječjeg vrtića „Vrapčić“ Drnje, podružnice „Ivančica“ iz Koprivničkog Ivanca i učenici Osnovne škole Koprivnički Ivanec.

Za prekrasne poklone koje je podijelio Djed Božićnjak zaslužna je Općina Koprivnički Ivanec. Zahvaljujemo joj na tome.

Prilika za darivanje je bilo doista mnogo pa su na svečanoj priredbi uručene i nagrade najuspješnijim učenicima koji su sudjelovali u likovno-literarnom natječaju „Božić u eko stilu“ s temom „Božić i božićni običaji u obitelji“. Natječaj je raspisalo poduzeće „Piškornica-sanacijsko odlagalište“ d.o.o. iz Koprivničkog Ivanca. Nagrade su podijelili g. Darko Koren, župan Koprivničko-križevačke županije, g. Mladen Jozinović, direktor poduzeća „Piškornica-sanacijsko odlagalište“ d.o.o. i g. Ivica Petričević, načelnik Općine Koprivnički Ivanec.

U kategoriji likovnog stvaralaštva razredne nastave tablet je dobila TARA RITOŠA, učenica 3. razreda, u kategoriji likovnog stvaralaštva predmetne nastave laptop je dobila NIKA ŠMIC, učenica 6. razreda, u kategoriji literarnog stvaralaštva razredne nastave tablet je dobio FRAN MATONIČKIN, učenik 3. razreda, a u kategoriji literarnog stvaralaštva predmetne nastave laptop je dobila TEA SALAJEC, učenica 5. b razreda. Vrijednost dodijeljenih nagrada je 8.196,00 kn.

Isto tako, poduzeće „Piškornica-sanacijsko odlagalište“ d.o.o. iz Koprivničkog Ivanca predalo je Osnovnoj školi Koprivnički Ivanec i projektor, stropni nosač za projektor, platno za projektor na stalku, dva zidna platna za projektor, 2 CD playera, stol za stolni tenis, tri mreže za rukomet, 4 reketa za stolni tenis, 2 kompleta loptica za stolni tenis i 30 vijača. Vrijednost doniranih uređaja i rekvizita je 11.623,62 kn.

Osim što su mislili na Osnovnu školu Koprivnički Ivanec, mislili su i na mališane iz Dječjeg vrtića „Ivančica“ Koprivnički Ivanec te su njima darovali 38 m2 gumene antistresne podloge u vrijednosti od 14.392,50 kn.

Ukupna vrijednost donacije poduzeća „Piškornica-sanacijsko odlagalište“ d.o.o. iz Koprivničkog Ivanca za učenike Osnovne škole Koprivnički Ivanec i mališane iz Dječjeg vrtića „Ivančica“ Koprivnički Ivanec iznosi 34.212,12 kn. Neizmjerno smo zahvalni za podršku koju nam pružaju.

U sklopu priredbe smo prikupljali donacije za međunarodni projekt „Marijini obroci“ u koje se uključila Osnovna škola Koprivnički Ivanec te smo prikupili 2.035,70 kn. Od srca hvala svima koji su na bilo koji način sudjelovali u provođenju aktivnosti iz projekta kao i u realizaciji blagdanske priredbe.