Osnovana “Škola nogometa Općine Koprivnički Ivanec”

Objavljeno, 16.12.2021. Novosti

Osnovana “Škola nogometa Općine Koprivnički Ivanec”

U nedjelju 05. prosinca 2021. godine održana je osnivačka skupština nove udruge na području naše općine, “Škola nogometa Općine Koprivnički Ivanec”.

Sve odluke na osnivačkoj skupštini, održanoj u prostorijama NK Bratstva u Kunovcu, donijete su jednoglasno, a za predsjednika je na četverogodišnji mandat izabran Siniša Bartolović. Dopredsjednik će biti Davor Prlok, tajnik Andrija Medvarić, a blagajnik Luka Čevis.

Upravni odbor čini 13 članova iz redova osnivača, a to su Mihael Sremec, Davor Prlok, Andrija Medvarić, Luka Čevis, Aleksandar Potroško, Siniša Bartolović, Mihael Budin, Krešimir Petran, Nikola Lesar, Tomislav Biškup, Ivan Žnidar, Ivica Toth i Božidar Vrabelj.

Odvjetnik Bruno Čer imenovan je za likvidatora, a osobe ovlaštene za zastupanje udruge su Siniša Bartolović i Andrija Medvarić, predsjednik i tajnik.

Uz potporu Općine Koprivnički Ivanec, u ovaj odličan projekt uključeni su svi klubovi s područja općine. Dakle, Sloga Koprivnički Ivanec, Bratstvo Kunovec, Rudar Botinovec i Jedinstvo Pustakovec.

Želimo im puno sreće u njihovom daljnjem radu, te se nadamo kako će ova udruga okupiti veliki broj djece koji će biti nosioci nogometne scene u našoj općini dugi niz godina!