Općini Koprivnički Ivanec odobreno 120.000,00 kn na natječaju Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine

Objavljeno, 28.7.2022. Novosti

Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine objavilo je rezultate Javnog poziva za sufinanciranje projekata gradova i općina za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanje komunalnog standarda u 2022. godini.

Sukladno rezultatima navedenog poziva, Općini Koprivnički Ivanec odobreno je 120.000,00 kn za sufinanciranje projekta “Izgradnja nogostupa na dijelu ulice Matije Gupca u Koprivničkom Ivancu – DIONICA 1”.

Uz već odobreno sufinanciranje navedenog projekta od strane Koprivničko – križevačke županije u iznosu od 116.653,36 kn, te od strane Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u iznosu od 250.000,00 kn, ovi odlični rezultati na predmetnom natječaju daju našoj Općini dodatni poticaj za nastavak investicija i povećanje razine kvalitete života!

Napomenuti ćemo samo još da je ovo prvi puta nakon nekoliko godina da je našoj općini odobreno sufinanciranje nekog projekta na navedenom natječaju, a koji se redovno objavljuje svake godine, te se Općina na njega redovno prijavljivala svake godine. Ova nam vijest svakako daje veliku dozu optimizma za uspješno kandidiranje projekata i u budućnosti!

Tablica sufinanciranja po županijama 2022