OBAVIJEST VLASNICIMA NEKRETNINA NA PODRUČJU KATASTARSKE OPĆINE KOPRIVNIČKI IVANEC

Objavljeno, 23.9.2013. Novosti

OBAVEZE VLASNIKA – OMEĐENJE

Pozivaju se vlasnici parcela ili nositelji drugih prava na zemljištu u katastarskoj općini Koprivnički Ivanec da za postupak katastarske izmjere obilježe svoje parcele na terenu vidljivim trajnim međnim oznakama i to na svim lomnim točkama. 
Za obilježavanje treba koristiti međne oznake kao npr. betonski stupić, željezna šipka ili cijev itd. Međne oznake mogu biti vlastite izrade, a plastične međne oznake sa željeznom jezgrom mogu se kupiti u trgovini Žitarice d.o.o. u Koprivničkom Ivancu. 
Ako međe na terenu čine jasno raspoznatljive lomne točke građevina (kuća, zgrada, ograda i sl.), međe nije potrebno posebno obilježavati. 
Pozivamo Vas na skup građana koji će se održati u četvrtak 26.09.2013. godine u prostoru Društvenog doma u Koprivničkom Ivancu u 18:00 sati. 
Na skupu građana će predstavnici Državne geodetske uprave, Područnog ureda za katastar Koprivnica, Općine Koprivnički Ivanec i tvrtke GEO-GAUSS d.o.o. iz Čakovca još jednom informirati mještane o projektu i dati detaljno pojašnjenje o svim pravima i obvezama vezanim uz katastarsku izmjeru.