Obavijest o novom načinu izdavanja e-propusnica

Objavljeno, 6.4.2020. Novosti

Svi zahtjevi za izdavanjem propusnica zaprimljeni elektronski putem e-maila, telefonom ili osobno tekućeg dana do 13:00 sati biti će razmotreni za izdavanje e-propusnice, te, ako su opravdani, za njih će biti izdana e-propusnica sljedeći radni dan do 08:00 sati.

Stožer civilne zaštite Općine Koprivnički Ivanec izdaje e-propusnice isključivo za jedan dan, i to iz vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama ili kupnje hrane i osnovnih potrepština.

 

Zahtjev za izdavanje e-propusnice podnosi se na slijedeće načine:

– sustav e-Građanin (https://epropusnice.gov.hr/),

– na mail adresu: opcina@koprivnicki-ivanec.hr ,

– telefonski na broj telefona: 048/638-100.

 

Zahtjevi se predaju radnim danom do 13:00 sati i to dan-dva ranije od predviđenog putovanja.

Vikendom se ne izdaju propusnice.

Za vikend i ponedjeljak propusnice zatražite tokom radnog vremena općine.

 

Preuzimanje e-PROPUSNICA:

za sustav e-Građani i podnesene zahtjeve putem e-mail adrese opcina@koprivnicki-ivanec.hr PROPUSNICE će biti dostavljene na VAŠU e-mail adresu koju ste naveli u zahtjevu (dovoljno je imati propusnicu samo na mobilnom uređaju), a ostale propusnice podižete u prostorijama Općine Koprivnički Ivanec, Matije Gupca 12, Koprivnički Ivanec, radnim danom između 08:00 i 09:00 sati.

MOLIMO DA TRAŽITE PROPUSNICE SAMO ZA NAJNUŽNIJE POTREBE: NABAVE HRANE I NAJNUŽNIJIH POTREPŠTINA, SKRB O DJECI, RODITELJIMA I STARIJIMA (preporuka – ne više od jednog člana kućanstva).

UKOLIKO NEMATE PROPUSNICU OD MINISTARSTVA POLJOPRIVREDE ZA OBRADU POLJOPRIVREDNIH POVRŠINA ISTE MOŽETE ZATRAŽITI U NAŠEM STOŽERU CIVILNE ZAŠTITE (preporuka – ne više od dva člana kućanstva).

Sve ostale informacije na broj telefona: 048/638-100 ili e-mail: opcina@koprivnicki-ivanec.hr

 

OPĆINA KOPRIVNIČKI IVANEC
STOŽER CIVILNE ZAŠTITE