Nabavljeno malo navalno vatrogasno vozilo za potrebe DVD-a Botinovec

Objavljeno, 9.11.2022. Novosti

Nabavljeno malo navalno vatrogasno vozilo za potrebe DVD-a Botinovec

DVD Botinovec ovih je dana nabavio novo malo navalno vatrogasno vozilo, marke Ford Transit. Vozilo je nabavljeno od DVD-a Višnjica iz Varaždinske županije, a ukupna cijena vozila iznosila je 200.000,00 kn.

Općina Koprivnički Ivanec u 2022. godini je za financiranje redovnog rada svih vatrogasnih društava sa svojeg područja (DVD Koprivnički Ivanec, DVD Kunovec, DVD Botinovec i DVD Pustakovec) izdvojila 150.000,00 kn u svom proračunu, a društva se financiraju putem Vatrogasne zajednice Općine Koprivnički Ivanec.

Pored navedenog iznosa, općina je izdvojila dodatno još 100.000,00 kn za financiranje nabave predmetnog malog navalnog vatrogasnog vozila za potrebe DVD-a Botinovec.

U 2021. godini nabavljeno je novo kombi vozilo za prijevoz ljudi za potrebe DVD-a Koprivnički Ivanec, a ovom je nabavom osigurano i novo vozilo za DVD Botinovec.

Općina će i dalje nastaviti sa financiranjem, opremanjem i poticanjem rada svih vatrogasnih društava sa našeg područja s obzirom na njihovu važnost u očuvanju mira i pomoći koju pružaju kada je najpotrebnije!