Javni poziv za iskaz interesa osobama starije životne dobi i osobama s invaliditetom za sudjelovanje u projektu “Zaposli i pomozi 2”

Objavljeno, 30.4.2024. Novosti

Javni poziv za iskaz interesa osobama starije životne dobi i osobama s invaliditetom za sudjelovanje u projektu “Zaposli i pomozi 2”

Obavještavaju se osobe starije životne dobi i osobe s invaliditetom s područja Općine Koprivnički Ivanec da je raspisan Javni poziv za iskaz interesa za sudjelovanje u projektu „Zaposli i pomozi 2“.

Prijaviti se mogu osobe starije od 65 godina i odrasle osobe s invaliditetom koje imaju 3. ili 4. stupanj invalidnosti, odnosno one koje zadovoljavaju kriterije propisane Javnim pozivom.

Obrasci i svi ostali podaci mogu se dobiti na službenoj web stranici Općine Koprivnički Ivanec, https://koprivnicki-ivanec.hr na broj telefona 048/638-100 ili osobnim dolaskom u Općinu Koprivnički Ivanec.

Prijave na propisanim obrascima s pripadajućom dokumentacijom dostavljaju se na adresu: Općina Koprivnički Ivanec, Matije Gupca 12, 48314 Koprivnički Ivanec, s naznakom: „Prijava korisnika – Zaposli i pomozi 2″.

 

Javni poziv za iskaz interesa za sudjelovanje u projektu Zaposli i pomozi 2

Obrazac prijave korisnika

Izjava o članovima zajedničkog kućanstva

 

Podatak o prosječnoj starosnoj mirovini za 40 i više godina mirovinskog staža dostupan je na mrežnoj stranici HZMO-a: https://www.mirovinsko.hr/hr/2024-3313/3313