Izvođenje radova na području Općine Koprivnički Ivanec

Objavljeno, 12.4.2021. Novosti

Izvođenje radova na području Općine Koprivnički Ivanec

Ovih smo dana potpisali nekoliko ugovora o izvođenju raznih radova na području svih naselja Općine Koprivnički Ivanec. Za početak, sa tvrtkom “Koming d.o.o.” iz Koprivnice potpisan je Ugovor o izvođenju radova na sanaciji cestovnih i drugih asfaltiranih površina u naselju Botinovec, ukupne vrijednosti 407.058,88 kn sa PDV-om.

Sa Obrtom sa fasadne radove i niskogradnju “DANI” iz Kunovca potpisana su dva ugovora o izvođenju radova. Prvi je za izvođenje radova na unutarnjem uređenju društvenog doma u naselju Goričko, ukupne vrijednosti 36.906,00 kn, a drugi je za izvođenje građevinsko – obrtničkih radova na objektu mrtvačnice u naselju Kunovec, ukupne vrijednosti 54.710,00 kn.

Na društvenom domu i na mrtvačnici u naselju Koprivnički Ivanec mijenjati će se kompletna stolarija, a radove će izvoditi poduzeće “Protim 01 d.o.o.” iz Koprivnice. Radovi na zamjeni stolarije na društvenom domu ukupne su vrijednosti 125.320,90 kn s PDV-om, dok su radovi na zamjeni stolarije na objektu mrtvačnice ukupne vrijednosti 82.477,75 kn s PDV-om.

Također, namjeravamo urediti i Vatrogasni dom u naselju Koprivnički Ivanec, pa ćemo tako prvo izvesti nužne krovopokrivačke, a zatim i fasaderske radove. Krovopokrivačke radove, ukupne vrijednosti 25.656,25 kn s PDV-om izvoditi će Tesarski obrt “JOŽA” iz Starigrada, dok će fasaderske radove, ukupne vrijednosti 53.668,75 kn s PDV-om izvoditi Soboslikarski, fasaderski i uslužni obrt “LATIN” iz Koprivničkog Ivanca.

Nadalje, u naselju Pustakovec ćemo urediti Vatrogasno spremište. Radove na istome će izvoditi tvrtka “BETAPROM d.o.o.” iz Starigrada, a ukupne vrijednost radova sa PDV-om iznosi 167.656,25 kn. Tvrtka “BETAPROM d.o.o.” će također izvoditi radove i na uređenju prostorija udruga u Koprivničkom Ivancu – II. FAZA, čija je ukupne vrijednost 416.221,25 kn s PDV-om. Za ovaj zadnji projekt je bitno istaknuti da je isti sufinanciran sredstvima Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u vrijednosti od 100.000,00 kn.

U naseljima Koprivnički Ivanec, Goričko i Botinovec postaviti ćemo nove sprave na dječjim igralištima, ukupne vrijednosti 76.250,00 kn s PDV-om, a iste će postavljati tvrtka “VIAS d.o.o.” iz Koprivnice, dok ćemo u naseljima Kunovec, Botinovec i Pustakovec postaviti i nove autobusne nadstrešnice, ukupne vrijednosti 86.250,00 kn s PDV-om. Autobusne nadstrešnice će postaviti tvrtka “KOVA d.o.o.” iz Velike Gorice.