Financiranje rušenja dotrajalih i zapuštenih stambenih i popratnih gospodarskih objekata na području Općine Koprivnički Ivanec

Objavljeno, 26.2.2024. Novosti

Financiranje rušenja dotrajalih i zapuštenih stambenih i popratnih gospodarskih objekata na području Općine Koprivnički Ivanec

Nedavno je završena provedba Javnog natječaja za (su)financiranje rušenja dotrajalih i zapuštenih stambenih i popratnih gospodarskih objekata na području Općine Koprivnički Ivanec, a u sklopu kojeg su srušena četiri privatna stambena objekta zajedno sa popratnim gospodarskim objektima.

Radi se o objektima na adresama:

  • Koprivnička 67, Koprivnički Ivanec,
  • Koprivnička 53, Koprivnički Ivanec,
  • Vinogradska 22, Koprivnički Ivanec,
  • Goričko 39, Goričko.

Općina Koprivnički Ivanec je rušenje navedenih dotrajalih i zapuštenih stambenih i popratnih gospodarskih objekata financirala u cijelosti, za sva četiri objekta u sveukupnom iznosu od 10.380,00 eura s PDV-om.

Radove na rušenju objekata izvodio je “ISKOPI TOMEK, obrt za zemljane radove, građevinarstvo i usluge” iz Kunovca, a stručni nadzor nad rušenjem obavljao je “Ured ovlaštenog inženjera građevinarstva IGOR KOLAR” iz Koprivnice.

Provođenje predmetnog Javnog natječaja predstavlja jedan veliki korak prema ljepšem izgledu naše općine, ali i prema povećanju cjelokupnog društvenog standarda.

Objava novog Javnog natječaja ovakvog tipa, a na koji se mogu prijaviti sve zainteresirane pravne i fizičke osobe čiji objekti su smješteni na području Općine Koprivnički Ivanec, bez obzira na prebivalište vlasnika nekretnine, u planu je u prvoj polovici ove godine.