Dok neki tvrde da nije dobro, mi se ovom prilikom zahvaljujemo Savjetu mladih Općine Koprivnički Ivanec, te svim udrugama i pojedincima koji su sudjelovali u organizaciji proslave Dana Općine Koprivnički Ivanec 2024. godine!

Objavljeno, 26.6.2024. Novosti

Dok neki tvrde da nije dobro, mi se ovom prilikom zahvaljujemo Savjetu mladih Općine Koprivnički Ivanec, te svim udrugama i pojedincima koji su sudjelovali u organizaciji proslave Dana Općine Koprivnički Ivanec 2024. godine!

Dan Općine Koprivnički Ivanec i blagdan Svetog Ivana Krstitelja su iza nas, te se ovom prilikom zahvaljujemo svim udrugama, ali i svim pojedincima koji su na bilo koji način sudjelovali u samoj organizaciji, ali i provođenju svih događanja koje smo imali.

Zahvaljujemo se UHDVDR Koprivnički Ivanec koji su i ove godine, kao i svake do sada, pekli i dijelili ribe, Udrugama žena Ivanečko srce, Srca Kunovca i Crvene ruže Botinovec na njihovoj pomoći i organizaciji oko podjele hrane, te izložbama na štandovima, Školi nogometa Općine Koprivnički Ivanec na organizaciji dječjeg nogometnog turnira, NK Slogi Koprivnički Ivanec na odrađivanju velikog posla oko ugostiteljskog dijela, NK Rudaru Botinovec na neophodnoj tehničkoj pomoći, Osnovnoj školi Koprivnički Ivanec, VZO-u Koprivnički Ivanec, DVD-u Koprivnički Ivanec, DVD-u Kunovec, DVD-u Botinovec, DVD-u Pustakovec, Crvenom križu Općine Koprivnički Ivanec i ostalim službama na organizaciji i sudjelovanju u vježbi civilne zaštite, svima koji su sudjelovali na vatrogasnom natjecanju i nogometnoj utakmici u Botinovcu, te svima koji su sudjelovali u prezentaciji vatrogasne opreme u Koprivničkom Ivancu,  dječjem vrtiću Vrapčić na organizaciji priredbe i samog otvorenja dječjeg vrtića, Društvu izvornog folklora Koprivnički Ivanec na njihovom nastupu, te na sudjelovanju u ostalim događanjima, ŠRK-u Patuljan Pustakovec na organizaciji ribičkih događanja u Pustakovcu, našem velečasnom Damiru Slameku na njegovoj molitvi, udruzi žena Srca Kunovca na njihovom nastupu, te svima koji su sudjelovali u organizaciji nogometne utakmice protiv NK Slaven Belupa iz Koprivnice.

Posebno se zahvaljujemo Savjetu mladih Općine Koprivnički Ivanec na kojeg smo izrazito ponosni, a kojeg čine vrijedni, radišni i marljivi mladi ljudi iz naše Općine, a koji su napravili veliki posao oko organizacije nagradne tombole 23.06., te koji će i dalje imati maksimalnu podršku općinskog načelnika i svih njegovih suradnika oko realizacije njihovih ideja.

Još nas ovaj tjedan čeka predstava u društvenom domu u Goričkom, Dani cvijeća u Koprivničkom Ivancu, te proslava 90. obljetnice postojanja DVD-a Botinovec, a nakon čega nastavljamo dalje sa realizacijom svih zacrtanih planova i projekata!