Dodijeljena javna priznanja Koprivničko – križevačke županije

Objavljeno, 16.6.2020. Novosti

Dodijeljena javna priznanja Koprivničko – križevačke županije

Dugogodišnjim radom i nastojanjem da kod djece razvijamo osjećaj za pružanjem pomoći svima kojima je ona potrebna, da u njihovim malim srcima rastu velika i snažna djela kojima će mijenjati svijet s težnjom u bolje sutra, da kod te iste djece raste istraživački duh i unutarnja motivacija koja ih razvija u bolje ljude, samo smo započeli graditi dio životne priče koju će učenici naše Škole pronositi svojim djelovanjem.

Danas smo svi mi bili ponosni na tu istu djecu kojoj nastojimo pokazati svijet u realnom svjetlu kako bi, u trenucima velikih odluka, znali odabrati pravi put. Staviti ih pred životno važne procese koji se gotovo svakodnevno isprepliću s našim željama nije bilo lako, ali je težnja njihovih učitelja bila jača od svake prepreke koja je, zbog smjelosti tih učitelja, dobila predznak izazova.

Zahvaljujemo Koprivničko-križevačkoj županiji koja je danas nagradila mladost, ustrajnost, istraživački duh, suradnju, smjelost, hrabrost i odlučnost naših učenika koji su prvi u Republici Hrvatskoj, kao učenici osnovne škole, realizirali aktivnost provođenja simulirane sjednice Županijske skupštine Koprivničko-križevačke županije u sklopu projekta „Želim znati kako imati“ kao partneri Udruge osoba s invaliditetom „Bolje sutra“ Grada Koprivnice, nositeljem projekta. Zahvala Udruzi na dosadašnjoj suradnji te nominaciji.

Edi Čižmak, Jana Salajec, Iva Šijak, Ivona Vranešević, Izidor Čoklica, Katarina Poldrugač, Laura Mesar, Leon Seliščak, Magdalena Vrabelj, Milka Grubešić, Nika Galinec, Paula Švegović, Rea Damjanović, Tea Salajec i Tomislav Čevis dobitnici su Zahvalnice Koprivničko-križevačke županije za unaprjeđivanje kvalitete življenja na području Koprivničko-križevačke županije i za uspješnu suradnju te promicanje ugleda Koprivničko-križevačke županije u području odgoja i obrazovanja. Učenici su, osim sa Zahvalnicom u posebnoj grafičkoj obradi, nagrađeni i s novčanom nagradom u neto iznosu od 2.000,00 kn.

Učenicima najiskrenije čestitke.

Zahvaljujem njihovoj mentorici Branki Stančin-Levanček, učiteljici engleskog jezika naše Škole kao i svima koji su, na bilo koji način, sudjelovali u pripremi simulirane sjednice.

Upravo nas ovakva priznanja potiču da i dalje stvaramo i čuvamo pozitivne vrijednosti kojima gradimo mostove i iza sebe ostavljamo neizbrisive tragove.

Kristina Furkes, ravnateljica

 

Dio preuzetih fotografija: www.kckzz.hr