Članovima DVD-a Botinovec dodijeljena priznanja za višegodišnji rad u vatrogasnoj zajednici

Objavljeno, 5.2.2018. Novosti

Članovima DVD-a Botinovec dodijeljena priznanja za višegodišnji rad u vatrogasnoj zajednici

Botinovec, 03.02.2018. – Protekle subote u društvenom domu u Botinovcu održana je 84. Izvještajna godišnja skupština DVD-a Botinovec, na kojoj su uz 20 prijeteljskih DVD-a nazočili i izaslanik župana Koprivničko-križevačke županije Krešimir Škvorc, načelnik Općine Koprivnički Ivanec Mario Švegović, tajnica Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije Mirjana Futač te direktor tvrtke Vatropromet iz Zagreba.

Usvojena su izvješća za 2017. godinu te je donesen plan i program rada za naredno razdoblje, vrijedan optimističnih 70.000 kuna.

Tvrtka Vatropromet obradovala je domaćine vrijednom donacijom u iznosu 1.000 kuna, kompletima majica za mušku i žensku ekipu te iglama za kravate ženskoj ekipi za njihove svečane uniforme.

Predsjednik Vatrogasne zajednice Općine Koprivnički Ivanec Ivan Blažic dodijelio je Mariu Semrenu priznanje za 20-godišnji uspješan rad u vatrogasnoj zajednici, a za 10 godina uspješnog rada dodijeljena su priznanja Sabini Krajač, Andreji Hegedušić i Kristini Biškup, a Emanuelu Mesaru priznanje će biti uručeno naknadno.

Ono što je također vrijedno istaknuti je prijem novih članova, što daje nadu u svjetlu budućnost DVD-a Botinovec. Ove godine to su Tomislav i Mihaela Gregurek s njihovo dvoje djece.