Akcija Centra za socijalnu skrb Koprivnica “Postani udomitelj”

Objavljeno, 21.11.2022. Novosti

Akcija Centra za socijalnu skrb Koprivnica “Postani udomitelj”

Centar za socijalnu skrb Koprivnica traži obitelji velikog srca koje su spremne pružiti topli dom, sigurnost i utočište djeci i odraslim osobama u potrebi. Pozivamo ljude dobre volje koji žele pomoći osobama u nevolji i dati svoj doprinos lokalnoj zajednici da postanu udomitelji za djecu ili odrasle osobe.

Za skrb i uloženi trud za zbrinjavanje korisnika udomitelji primaju  novčanu naknadu. Također, za nezaposlene osobe postoji mogućnost  bavljenja udomiteljstvom kao zanimanjem, gdje osoba uz mjesečnu naknadu za rad udomitelja u iznosu od 4.000,00 kuna ima plaćene doprinose za zdravstvno i mirovinsko osiguranje te uz navedeno dodatno prima opskrbninu za svakog smještenog korisnika.

Aktivnom kampanjom Centar pokušava pronaći nove obitelji koje bi bile spremne brinuti o djeci i odraslim osobama unutar sustava socijalne skrbi.

Ukoliko imate informaciju o nekoj obitelji sa našeg područja koja bi bila zainteresirana za bavljenje udomiteljskom molimo Vas da ju uputite na Centar za socijalnu skrb Koprivnica.

BROŠURA_Postani udomitelj

Postani udomitelj_PLAKATI_PRINT_1X (2)