1. svibnja će se u Koprivničkom Ivancu održati Gulašijada (natjecanje u pripremi gulaša) – prijave ekipa do 26. travnja

Objavljeno, 19.4.2024. Novosti

1. svibnja će se u Koprivničkom Ivancu održati Gulašijada (natjecanje u pripremi gulaša) – prijave ekipa do 26. travnja

Praznik rada – 1. svibnja bit će obilježen u Koprivničkom Ivancu druženjem mještana i posjetitelja, te natjecanjem u pripremi gulaša u organizaciji Udruge hrvatskih dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Općine Koprivnički Ivanec.

Međunarodni praznik rada koji se obilježava 1. svibnja tradicionalno je prilika za druženje mještana i njihovih gostiju uz zanimljive sadržaje i dobru gastronomsku ponudu. Tako će ove godine biti i u Koprivničkom Ivancu gdje članovi Udruge hrvatskih dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Općine Koprivnički Ivanec organiziraju prvu „Gulašijadu“ – natjecanje u pripremi gulaša. Manifestacija se održava pod pokroviteljstvom Općine Koprivnički Ivanec i Turističke zajednice područja „Središnja Podravina“.

Cilj nam je okupiti što više zainteresiranih ekipa koje će se natjecati u pripremi gulaša kako bismo poslije natjecanja i podjele nagrada svi uživali u degustaciji – poručili su organizatori.

Stoga pozivamo sve zainteresirane da prijave svoje ekipe najkasnije do 26. travnja 2024. na dolje navedene podatke za kontakt. One najbolje ocjenjene očekuju vrijedne nagrade. Sve propozicije i upute za natjecatelje objavljene su na društvenim mrežama i stranicama organizatora. Organizatori će osigurati osnovne namirnice, a na vama je da pokažete svoje kulinarsko umijeće.

Sve će se održavati u Društvenom domu u Koprivničkom Ivancu s početkom u 10 sati. Za najmlađe posjetitelje i mještane bit će pripremljeni napuhanci, a sve će zabavljati Tamburaški sastav „Trojka Hollywood“.

 

Prijave se zaprimaju na e-mail: radeprosenjak63@gmail.com ili na broj: 098348508;  opcina@koprivnicki-ivanec.hr ili na broj: 048 630 100; info@tzp-sredisnja-podravina.hr ili na broj: 0996097337 najkasnije do 26. travnja 2024. do 12:00 sati.