1. IZBORNA SKUPŠTINA LAG-a „PODRAVINA“

Objavljeno, 27.9.2013. Novosti

1. IZBORNA SKUPŠTINA LAG-a  „PODRAVINA“
25. rujna 2013., u Hotelu „PICOK“ održana je prva izborna i izvještajna Skupština LAG-a „PODRAVINA“. Skupštinom je predsjedavao predsjednik LAG-a, načelnik Općine Kalinovac, Branko Sobota.
Skupština je na početku razmotrila i usvojila izvješća Predsjednika, Upravnog i Nadzornog odbora, te financijski izvještaj o radu LAG-a za razdoblje od osnivanja, 15. listopada 2012. godine do 25. rujna 2013.
Na Skupštini je izmijenjen Statut udruge i Poslovnik o radu Skupštine, te je za predsjednika udruge reizabran gospodin Branko Sobota – načelnik Općine Kalinovac, za dopredsjednicu gospođa Nadica Kolar iz Općine Ferdinandovac, za dopredsjednika Mladen Mađer, nositelj obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva iz Novigrada Podravskog, za voditeljicu je izabrana Mihaela Lončar, profesorica geografije iz Kalinovca, a za tajnicu udruge Silvija Lukačin, diplomirana ekonomistica iz Đurđevca. Izabrani su i novi članovi Upravnog i Nadzornog odbora.
Članove Skupštine je u ime Koprivničko-križevačke županije pozdravio pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i komunalne djelatnosti Koprivničko-križevačke županije, gospodin Marijan Štimac. Gospodin Štimac je pohvalio dosadašnji rad LAG-a „PODRAVINA“, te izrazio nadu u još uspješniji rad ovog LAG-a.